С над 10 години опит в индустрията, ние сме се утвърдили като пазарен лидер в България за производството на електроника за автоматизиране на всякакъв вид гаражни врати и охранителни ролетни щори.

Цялата ни гама от продукти подлежи на стриктни тестове преди да бъдат пуснати в продажба, за да сме сигурни, че осигуряваме максимално ниво на удобство и сигурност на нашите клиенти.

Четири са основните причини, които ни утвърждават като лидери на пазара:

Постоянният стремеж за предоставяне на най-високо качество, поради което нашите управляващи блокове са сертифицирани съгласно строгите европейски стандарти за електромагнитна и електрическа безопасност. Гарантираме, че нашите продукти са едновременно надеждни и безопасни, осигурявайки спокойствие на нашите клиенти.

Като производител в България, отношението цена-качество е безпрецедентно. Можете да закупите електрониката директно от нас, без да се налага излишното оскъпяване при прекупуване от трети лица. Вярваме, че висококачествените продукти трябва да са достъпни за всеки, поради което предлагаме конкурентни цени без компромис в качеството.

Една от причините не само да станем, но и да останем лидер в електрониката за гаражни врати е непрекъснатото развитие на нашите продукти и интеграциите на нови линии. Фокусът ни е непрекъснато върху последните новости в електрониката и защитата на сигурността, така че да можем да предоставяме на нашите клиенти възможно най-добрите решения.

Като компания, ориентирана към клиента, ние даваме приоритет на Вашето удовлетворение преди всичко. От производството до доставката, ние работим с единен фокус върху това да гарантираме, че нашите клиенти получават възможно най-добрите продукти и услуги. Успехът ни се измерва с това вие да сте доволни, и се стремим да надхвърлим очакванията ви!